Dobré jídlo s nezapomenutelným výhledem

Hrůzný nález dal vzniknout tomuto kouzelnému místu s jedním z nejkrásnějších výhledů na moře.

Po objevení masového hrobu v jámě hluboké asi 56m byla vystavěna kaple Všech svatých, ke které vede 2,5km dlouhá křížová cesta. 

Daleko od dopravního hluku a davů turistů se sklenkou domácího vína a překrásným výhledem, si můžete vychutnat lokální delikatesy ze sušeného masa, různé druhy sýrů, olivový olej a různé velký výběr domácích pálenek. 

Krásný pohled na největší jezero Chorvastka - Vransko jezero, nekonečné moře, množství ostrůvků, ostrovů a kamenná budova vystavěná starým způsobem vás vrátí zpět v čase do klidu a pohody.

Zapadající slunce za ostrovy a rozsvěcující světla měst a vesnic, dokreslí celkovou atmosféru tohoto kouzelného místa.

Každý kdo jednou navštíví Kamenjak, se musí vrátit.

Jako vzpomínku na nezapomenutelný výhled je možné zakoupit některý z výrobků z olivového dřeva, ručně tkané ubrusy, suvenýry z bílého kamene nebo vynikající domácí marmelády. 

 

 




Nabízíme Vám k nahlédnutí náš projekt Sand Beach Villas Privlaka. Je to velmi unikátní projekt třiceti čtyř vil a čtyř bytových domů na břehu Jaderského moře v obci Privlaka, která se nachází v regionu Zadaru. Moderní a nadčasové dílo architektury, které poskytuje ideální místo jak pro volný čas tak pro každodenní život je velmi žádané klienty z celého světa.

sand beach villas privlaka stavba v chorvatsku